Economia Regional [102466]
Roig Sabaté, José Luis
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Títol variant: Economía Regional
Data: 2016-17
Resum: L'objectiu de l'assignatura d'Economia Regional és ensenyar als estudiants els aspectes més rellevants de l'anàlisi regional des del punt de vista econòmic. Al llarg del curs els estudiants coneixeran les principals teories que permeten analitzar els problemes regionals més rellevants juntament amb els instruments empírics adequats. Aquests coneixements seran utilitzats per poder dur a terme una anàlisi crítica dels problemes regionals més rellevants i de les polítiques públiques utilitzades.
Resum: El objetivo de la asignatura de Economía Regional es enseñar a los estudiantes los aspectos más relevantes del análisis regional desde el punto de vista económico. A lo largo del curso los estudiantes conocerán las principales teorías que permiten analizar los problemas regionales más relevantes junto con los instrumentos empíricos adecuados. Estos conocimientos serán utilizados para poder llevar a cabo un análisis crítico de los problemas regionales más relevantes y de las políticas públicas utilizadas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Grau en Economia [2501573]
Pla d'estudis: Grau en Economia [952]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
3 p, 68.2 KB

Castellà
3 p, 68.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-04, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir