Didàctica de les ciències socials [102042]
Llobet Roig, Cecilia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Teaching Social Sciences
Additional title: Didáctica de las ciencias sociales
Date: 2016-17
Abstract: -Analitzar els principals conceptes de les ciències socials i els problemes que plantegen en l'ensenyament i aprenentatge de les Ciències Socials en l'Educació Primària. -Analitzar i valorar críticament propostes i materials didàctics de l'àrea de Ciències Socials per a l'educació primària. -Dissenyar una proposta de seqüència didàctica per a la intervenció a l'aula de Ciències Socials.
Abstract: Analyze the main concepts of social sciences and the problems teachers of social sciences in primary education have to face. Analyze and assess critically didactic materials of the social science subject in primary education. Design a teaching unit to work in the Social Sciences classroom.
Abstract: - Analizar los principales conceptos de las ciencias sociales. - Analizar y valorar los problemas que plantea la enseñanza y el aprendizaje de las ciencias sociales en Educación Primaria. - Analizar y valorar críticamente propuestas y materiales didácticos del Área de Ciencias Sociales de Educación Primaria. - Diseñar una propuesta de secuencia didáctica del Área de Ciencias Sociales.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Educació primària [2500798]
Study plan: Grau en Educació Primària [896]Català
4 p, 78.9 KB

Anglès
4 p, 78.1 KB

Castellà
4 p, 78.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-07-04, last modified 2020-11-01   Favorit i Compartir