Treball de Fi de Màster [42537]
Farrés Juste, Oriol
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Título variante: Master Thesis
Título variante: Trabajo de Fin de Máster
Fecha: 2016-17
Resumen: Els objectius consisteixen en desenvolupar de manera individual, i amb la guia d'un professor tutor, un treball de recerca específic sobre alguns dels continguts treballats en el marc dels estudis de màster. El treball serà defensat en una sessió pública davant d'un tribunal avaluador, format per tres professors del màster. L'elaboració del TFM està estretament vinculada al mòdul obligatori de Metodologia de la Recerca (6 ECTS), en el qual s'explicitaran els eixos de la recerca actual en relació als continguts dels mòduls. En el mòdul de metodologia es mostrarà i es treballarà com es formula un problema filosòfic dins d'un marc teòric, quines metodologies de recerca s'utilitzen, i com s'empra la bibliografia. A fi de què els continguts teòrics del mòdul de metodologia es puguin contrastar amb exemples, es revisaran i comentaran alguns treballs, com ara articles de recerca publicats, tesis doctorals, o TFM d'anys anteriors.
Resumen: .
Resumen: Los objetivos consisten en desarrollar de manera individual, y con la guía de un profesor tutor, un trabajo de investigación específico sobre alguno de los contenidos trabajados en el marco de los estudios de máster. El trabajo se defenderá en una sesión pública ante un tribunal evaluador, formado por tres profesores del máster. La elaboración del TFM está estrechamente vinculada al módulo obligatorio de Metodología de la Investigación (6 ECTS), en el que se explicitarán las líneas actuales de investigación en relación a los contenidos de los módulos. En el módulo de metodología se mostrará y se trabajará cómo se formula un problema filosófico dentro de un marco teórico, qué metodologías de investigación se utilizan, y cómo se usa la bibliografía. Con la finalidad de que los contenidos teóricos de metodología se puedan contrastar con ejemplos, se revisarán y comentarán algunos trabajos, por ejemplo artículos de investigación publicados, tesis doctorales o TFM de años anteriores.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Reptes de la Filosofia Contemporània [4313410]
Plan de estudios: Reptes de la Filosofia Contemporània [1127]Català
5 p, 76.6 KB

Anglès
2 p, 63.1 KB

Castellà
5 p, 77.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2016-07-04, última modificación el 2020-08-15   Favorit i Compartir