Clínica, Avaluació i Diagnòstic dels Trastorns en la Infància i l'Adolescència [42602]
Jané Ballabriga, Maria Claustro
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Clínica, Evaluación y Diagnóstico de los Trastornos en la Infancia y la Adolescencia
Date: 2016-17
Abstract: Objectius : En aquest mòdul s'estudien aspectes avançats dels trastorns de la infància i l'adolescència que l'alumne no ha pogut abordar en el grau. L'avaluació, diagnòstic i la clínica d'aquests quadres, com la investigació en tractament i prevenció són objecte d'estudi. Es posa l'èmfasi en els trastorns que estan sent objecte d'estudi pels docents del màster de l'especialitat infància i adolescència. L'objectiu d'aquest mòdul és que l'estudiant interessat en l'especialitat de Psicologia Clínica de la Infància i l'Adolescència pugui aprofundir en temes de recerca que interessen al món científic i que poden ajudar a millorar la pràctica clínica en nens i adolescents.
Abstract: Objectivos : En este módulo se estudian aspectos avanzados de los trastornos de la infancia y la adolescencia que el alumno no ha podido abordar en el grado. La evaluación, diagnóstico y la clínica de estos cuadros, como la investigación en el tratamiento y prevención son el objeto de estudio. Se enfatiza en los trastornos que están siendo objeto de estudio por los docentes del máster de la especialidad de infancia y adolescencia. El objetivo de este módulo es profundizar en temas de investigación que ineteresen al mundo científico y que pueden ayudar a mejorar la práctica clínica.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Recerca en Psicologia Aplicada a les Ciències de la Salut [4313386]
Study plan: Recerca en Psicologia Aplicada a les Ciències de la Salut [1132]Català
4 p, 75.3 KB

Castellà
4 p, 75.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-07-04, last modified 2018-10-27   Favorit i Compartir