Reanimació Avançada [102894]
Nadal Clanchet, Miriam de
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Reanimación Adelantada
Data: 2016-17
Resum: Al final del curs l'alumne ha de ser capaç de: 1. - Identificar i tractar a un pacient agut greu mitjançant l'aproximació ABCDE (via Aèria, Respiració, Circulació, Discapacitat, Exposició). 2. - Identificar i tractar a un pacient en aturada cardio respiratòria (ACR) amb desfibril·lació externa automàtica, material instrumental de la via aèria i accés vascular d'urgència, en espera de l'arribada d'assistència més especialitzada. 3. - Assegurar la permeabilitat de la via aèria superior: desobstrucció de cossos estranys, ventilació amb mascareta facial, col·locació de mascareta laríngia, intubació traqueal els sistemes de ventilació supra i infraglòtics d'emergència. Aplicació de diferents sistemes de ventilació assistida.
Resum: Al final del curso el alumno tiene que ser capaz de:1. Identificar y tratar a un paciente agudo grave mediante la aproximación ABCDE (vía Aérea, Respiración, Circulación, Discapacidad, Exposición). 2. Identificar y tratar a un paciente en paro cardiorrespiratorio (ACR) con desfibrilación externa automática, material instrumental de la vía aérea y acceso vascular de urgencia, a la espera de la llegada de asistencia más especializada. 3. Asegurar la permeabilidad de la vía aérea superior: desobstrucción de cuerpos extraños, ventilación con mascarilla facial, colocación de mascarilla laríngea, intubación traqueal los sistemas de ventilación supra e infraglóticos de emergencia. Aplicación de diferentes sistemas de ventilación asistida.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Medicina [2502442]
Pla d'estudis: Grau en Medicina [1192]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 78.5 KB

Castellà
4 p, 208.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-04, darrera modificació el 2023-07-02



   Favorit i Compartir