Avaluació i Intervenció en Salut Mental en Adults [43420]
Bailles Lázaro, Eva
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Evaluación e Intervención en Salud Mental en Adultos
Date: 2016-17
Abstract: OBJECTIUS L'objectiu general d'aquest mòdul és examinar en profunditat els factors biològics i psicosocials associats als problemes de salut mental i malaltia en l'edat adulta, així com els procediments per avaluar i intervenir-hi a nivell individual, familiar i/o comunitari. Objectius específics: - Avaluació i formulació del cas. - Factors biopsicosocials de risc i factors mantenedors en la salut mental de l'adult. - Guies de pràctica clínica basades en l'evidència per als trastorns mentals dels adults. - Avaluació específica dels factors de risc i dels factors mantenedors en la salut mental de l'adult. - Tractament psicològic dels factors de risc i dels factors mantenedors en la salut mental de l'adult.
Abstract: OBJECTIVOS El objetivo general de este módulo es examinar en profundidad los factores biológicos y psicosociales asociados a los problemas de salut mental y enfermedad en la edad adulta, así como los procedimientos para evaluar e intervenir a nivel individual, familiar y/o comunitario. Objectivos específicos: - Evaluación y formulación del caso. - Factores biopsicosociales de riesgo y factores mantenedores en la salud mental del adulto. - Guías de pràctica clínica basadas en la evidencia para los trastornos mentales en adultos. - Evaluación específica de los factores de riesgo y de los factores mantenedores en la salud mental del adulto. - Tratamiento psicológico de los factors de riesgo y de los factores mantenedores en la salud mental del adulto.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Psicologia General Sanitària [4314949]
Study plan: Psicologia General Sanitària [1272]Català
5 p, 82.0 KB

Castellà
5 p, 81.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-07-04, last modified 2018-10-27   Favorit i Compartir