Dret Laboral [102116]
Sánchez Rodríguez, Francisco Javier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Título variante: Derecho Laboral
Fecha: 2016-17
Resumen: Analitzar la regulació del treball assalariat i del treball autònom, així com les obligacions generals i de caràcter econòmic que té l'empresari front el sistema públic de Seguretat Social. Amb aquest objectiu se centra l'assignatura en els continguts del Dret del Treball i de la Seguretat Social que s'insereixen específicament en la formació acadèmica i orientació professional de la Menció de Comptabilitat i Fiscalitat (essencialment salari, percepcions extrasalarials, indemnitzacions, cotització empresarial a la Seguretat Social, com a matèries intensament vinculades a la comptabilitat de costos).
Resumen: Analizar la regulación del trabajo asalariado y del trabajo autónomo, así como las obligaciones generales y de carácter económico que tiene el empresario frente al sistema público de Seguridad Social. Con este objetivo se centra la asignatura en los contenidos del Derecho del Trabajo y de la Seguridad Social que se insertan específicamente en la formación académica y orientación profesional de la Mención de Contabilidad y Finanzas (esencialmente el salario, percepciones extrasalariales, indemnizaciones, cotización empresarial a la Seguridad Social, como materias intensamente vinculadas a la contabilidad de costes).
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, castellà
Titulación: Grau en Comptabilitat i Finances [2501231]
Plan de estudios: Pla d' Estudis de Comptabilitat i Finances [947]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 80.1 KB

Castellà
7 p, 80.8 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2016-07-08, última modificación el 2024-04-06



   Favorit i Compartir