Organització d'empreses [100521]
Capelleras i Segura, Joan-Lluís
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Organización de empresas
Data: 2016-17
Resum: En el Pla d'Estudis del Grau de Relacions Laborals (6 d'abril de 2009), la breu descripció del contingut de l'assignatura d'Organització d'Empreses indica: "La naturaleza de la organización,el diseño y las formas organizativas, la organización y métodos del trabajo y los instrumentos y procesos administrativos-organizativos" Objectiu: Impartir i practicar els coneixements i les tècniques relatives a la teoria de l'organització, disciplina que tracta de descriure, explicar i orientar el funcionament de les organitzacions.
Resum: En el Plan de Estudios del Grado de Relaciones Laborales (6 de abril de 2009), la breve descripción del contenido de la asignatura de Organización de empresas indica: "La naturaleza de la organización, el diseño y las formas organizativas, la organización y métodos del trabajo y los instrumentos y procesos administrativos-organizativos" Objetivo: Impartir y practicar los conocimientos y las técnicas relativas a la teoría de la organización, disciplina que trata de describir, explicar y orientar el funcionamiento de las organizaciones.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Relacions laborals [2500258]
Pla d'estudis: Grau en Relacions Laborals [806]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 76.0 KB

Castellà
4 p, 75.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-08, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir