Intervenció i Consultoria de Processos [102590]
Gonzalez Diaz, Maria Inmaculada
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Título variante: Intervención y Consultoría de Procesos
Fecha: 2016-17
Resumen: Aquesta assignatura forma part de la Menció de Psicologia del Treball i de les Organitzacions, adreçada a proporcionar a l'alumnat una formació d'especialització a l'àmbit de la Psicologia del treball i del factor humà a les organitzacions. Es tracta d'una assignatura optativa que té com a finalitat proporcionar a l'estudiant models teòrics, formes d'intervenció i eines per al desenvolupament professional a l'àmbit de la consultoria del desenvolupament Organitzatiu i dels RRHH. Els objectius formatius específics de l'assignatura són: Objectiu 1. Bases conceptuals Conèixer el procés del servei d'intervenció i consultoria en l'àmbit de les organitzacions i el factor humà. Conèixer les eines i mètodes que s'utilitzen de manera més habitual en aquest àmbit. Comparar diferents models de consultoria de RRHH i les seves implicacions conceptuals i metodològiques per a la intervenció a les Organitzacions. Objectiu 2. Coneixement casos pràctics Analitzar casos reals de consultoria a l'àmbit de les Organitzacions. Objectiu 3. Cas real d'intervenció Portar a terme un procés real de consultoria a l'àmbit de les Organitzacions.
Resumen: Esta asignatura forma parte de la Mención de Psicología del Trabajo y de las Organizaciones, dirigida a proporcionar al alumnado una formación de especialización en el ámbito de la Psicología del trabajo y del factor humano en las organizaciones. Se trata de una asignatura optativa que tiene como finalidad proporcionar al estudiante modelos teóricos, formas de intervención y herramientas para el desarrollo profesional en el ámbito de la consultoría del desarrollo Organizativo y de los RRHH. Los objetivos formativos específicos de la asignatura son: Objetivo 1. Bases conceptuales Conocer el proceso del servicio de intervención y consultoría en el ámbito de las organizaciones y el factor humano. Conocer las herramientas y métodos que se utilizan de manera más habitual en este ámbito. Comparar diferentes modelos de consultoría de RRHH y sus implicaciones conceptuales y metodológicas para la intervención en las Organizaciones. Objetivo 2. Conocimiento casos prácticos Analizar casos reales de consultoría en el ámbito de las Organizaciones. Objetivo 3. Caso real de intervención Llevar a cabo un proceso real de consultoría en el ámbito de las Organizaciones.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Psicologia [2502443]
Plan de estudios: Graduat o Graduada en Psicologia [954]Català
4 p, 77.2 KB

Castellà
4 p, 80.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2016-07-08, última modificación el 2018-10-27   Favorit i Compartir