Bases Lingüístiques per a Mestres d'Educació Primària [104079]
Comellas García, Salvador
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Basic Language Skills for Primary Teachers Education
Títol variant: Bases Lingüísticas para Maestros de Educación Primaria
Data: 2016-17
Resum: a) Aprofundir en els coneixements lingüístics que fonamenten la pràctica dels mestres d'Educació Primària b) Augmentar la capacitat de reflexió sobre el sistema lingüístic. c) Consolidar el domini de la comunicació oral i escrita dels futurs mestres a partir d'activitats vinculades al seu àmbit professional.
Resum: Goals Delving into and acquiring linguistic concepts which constitute the basis for teaching at the level of Primary Education. Boosting critical thinking about linguistic concepts and language in general. Strengthening the oral and written skills of prospective teachers by means of teaching-related activities.
Resum: a) Profundizar en los conocimientos lingüísticos que fundamentan la práctica de los docentes de Educación Primaria b) Aumentar la capacitad de reflexión sobre el sistema lingüístico. c) Consolidar el dominio de la comunicación oralyi escrita de los futuros docentes a partir de actividades vinculada a su ámbito profesional.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Educació Primària [2500798]
Pla d'estudis: Grau en Educació Primària [896]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 79.7 KB

Anglès
5 p, 79.4 KB

Castellà
6 p, 79.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-08, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir