Psicologia [103501]
Rojas Arredondo, Jesus
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Psicología
Date: 2016-17
Abstract: És una assignatura de primer curs, de caràcter introductori i conceptual L'objectiu general: Comprendre la relació entre els diferents processos psicosocials i la dinàmica de les relacions laborals, especificant i aprofundint en els diferents nivells: individual, grupal, organitzacional i contextual. Objectius especìfics: 1. Conèixer què és i quins són els camps d'aplicació de la psicologia del treball i de les organitzacions 2. Comprendre i relacionar els principals processos psicosocials en el món del treball. 3. Comprendre la importància de conceptualitzar el treball com a relació social. 4. Conèixer els processos psicosocials bàsics en les organitzacions.
Abstract: Es una asignatura de primer curso, de carácter introductorio y conceptual El objetivo general: Comprender la relación entre los diferentes procesos psicosociales y la dinámica de las relaciones laborales, especificando y profundizando en los diferentes niveles: individual, grupal, organizacional y contextual. Objetivos específicos: 1. Conocer qué es y cuáles son los campos de aplicación de la psicología del trabajo y de las organizaciones 2. Comprender y relacionar los principales procesos psicosociales en el mundo del trabajo. 3. Comprender la importancia de conceptualizar el trabajo como una relación social. 4. Conocer los procesos psicosociales básicos en las organizaciones.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Relacions laborals [2500258]
Study plan: Graduat o Graduada en Relacions Laborals [806]Català
4 p, 78.4 KB

Castellà
4 p, 77.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-07-08, last modified 2018-10-27   Favorit i Compartir