Gestió d'institucions socioeducatives [101675]
Castro Ceacero, Diego
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Socioeducational Institutions Management
Additional title: Gestión de instituciones socioeducativas
Date: 2016-17
Abstract: Les organitzacions d'Educació no formal representen tot un seguit de formes, funcions i finalitats molt diverses que requereixen un estudi específic dins l'àmbit de la Organització d'Institucions Educatives. Aquest àmbit ha esdevingut els darrers anys un veritable sector emergent que ha representat noves formes de professionalització. Tanmateix això ha significat un augment de les línies de recerca, l'ampliació a nous sectors i perfils laborals i, un canvi en determinades formes d'intervenció socioeducativa. Amb aquesta assignatura s'adquireixen un seguit de coneixements i habilitats vinculades a l'àmbit de la gestió institucional, més específicament, l'alumnat en cursar l'assignatura podrà: Relacionar els conceptes i processos específics de la Gestió d'institucions amb la Organització d'Institucions. Identificar les variables que intervenen en la gestió de centres i la seva sistematicitat i globalitat. Comprendre les dinàmiques organitzatives i els processos organitzatius que es desenvolupen en els centres. Aplicar diferents estratègies d'intervenció en els processos de gestió institucional. Millorar els processos organitzacionals.
Abstract: Non-formal organizations representing a range of forms, functions and very different purposes that require a specific study with Institutions. This area has become a veritable industry in recent years has represented emerging new forms of professionalism. However expansion into new sectors and job profiles, and a change in certain forms of educational intervention. This course acquired a Improve organizational processes. 1 Improve organizational processes. Relate the concepts and processes specific management institutions Organization Institutions. Identifying the variables involved in the management of schools and their systematic and global. Understanding the organizational dynamics and organizational processes that take place in schools. Apply different intervention strategies in the processes of institutional management.
Abstract: Las organizaciones de Educación no formal representan una serie de formas, funciones y finalidades muy diversas que requieren un estudio específico dentro del ámbito de la Organización de Instituciones Educativas. Este ambito se ha convertido en los últimos años en un verdadero sector emergente que ha representado nuevas perspectivas para la profesionalización. Así mismo, ha supuesto nuevas líneas de investigación, la ampliación de de nuevos sectores y perfiles laborales y un cambio de determinadas formas de intervención socioeducativa. Con esta asignatura se adquieren una serie de conocimientos y habilidades vinculadas al ámbito de la gestión institucional, más específicamente, el alumnado con la asignatura podrá: Relacionar los conceptos y procesos específicos de la Gestión de Instituciones con la Organización de Instituciones. Identificar las variables que intervienen en la gestió de centros y su sistematicitat y globalidad. Comprender las dinámicas organizacionales y los procesos organizativos que se producen en los centros. Aplicar diferentes estrategias de intervención en els procesos de gestión institucional. Mejorar los procesos organizativos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Educació social [2500260]
Study plan: Graduat o Graduada en Educació Social [827]Català
5 p, 82.9 KB

Anglès
5 p, 81.8 KB

Castellà
5 p, 82.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-07-08, last modified 2018-10-27   Favorit i Compartir