Tècniques de resolució del conflicte [100437]
Porcar Becker, Ingeborg
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Alternative Dispute Resolution
Títol variant: Técnicas de resolución del conflicto
Data: 2016-17
Resum: OBJECTIUS Identificar els conflictes, saber-los diferenciar d'altres fenòmens socials i reconèixer-los com a elements clau dins dels esdeveniments socials Saber analitzar un conflicte, detectant-ne correctament tots els seus elements i aplicant un o més models teòrics per a la comprensió dels conflictes. Conèixer i saber aplicar les diferents alternatives per a la resolució de conflictes Utilitzar els coneixements sobre la conflictologia tant en la prevenció com en l'abordatge dels fets delictius.
Resum: OBJETIVOS Identificar los conflictos, saber diferenciarlos de otros fenómenos sociales y reconocerlos como elementos clave dentro de los eventos sociales. Saber analizar un conflicto, diferenciando correctamente todos sus elementos y aplicando uno o más modelos teóricos para la comprensión de los conflictos. Conocer y saber aplicar las diferentes alternativas para la resolución de conflictos. Utilizar los conocimientos sobre la conflictología tanto en la prevención como en el abordaje de los hechos delictivos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Criminologia [2500257]
Pla d'estudis: Grau en Criminologia [805]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 92.9 KB

Anglès
Versió reduïda
2 p, 67.7 KB

Castellà
7 p, 89.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-08, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir