Psicologia de les Organitzacions [102559]
Pallarès Parejo, Susana
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Títol variant: Psicología de las Organizaciones
Data: 2016-17
Resum: Psicologia de les organitzacions és l'única assignatura de la matèria del mateix nom. Es tracta d'una assignatura obligatòria impartida en el segon semestre del tercer any del grau en Psicologia. Quant als objectius formatius, es pretén que, al finalitzar l'assignatura, els estudiants siguin capaços de: Descriure les característiques bàsiques de les organitzacions modernes a partir d'un concepte ampli d'organització. Enumerar les temàtiques, aproximacions i àrees d'aplicació que donen especificitat a l'estudi psicològic dels fenòmens organitzatius. Explicar els supòsits i les proposicions de les teories més importants en la disciplina. Analitzar fenòmens organitzatius utilitzant els models conceptuals que resultin pertinents. Reflexionar entorn dels abastos i limitacions de la disciplina tant en el plànol de la investigació com en el de la intervenció.
Resum: Psicología de las organizaciones es la única asignaturaa del ámbito del trabajo que es obligatoria y que se imparte en el segundo semestre del tercer año del grado en psicología. En cuanto a los objetivos formativos, los estudiantes al acabar serán capaces de : -Describir las características de las organizaciones modernas -Enumerar los temas, enfoques de las áreas de aplicación que dan especificidad al estudio psicológico de los fenómenos organizativos. -Explicar la supuestos de las teorías más importantes en la disciplina. -Analizar fenómenos organizacionales mediante modelos conceptuales. -Reflejar las limitaciones de la disciplina tanto en lo que se refiere a la investigación como la intervención. 1.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Psicologia [2502443]
Pla d'estudis: Grau en Psicologia [954]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 82.5 KB

Castellà
5 p, 81.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-08, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir