Fisioteràpia en la Patologia del Raquis [103013]
Oller Domingo, Raquel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Fisioterapia en la Patología del Raquis
Date: 2016-17
Abstract: L'assignatura es programa el quart curs del Grau de Fisioteràpia com a assignatura optativa. Les competències són: Ser capaç de desenvolupar els coneixements adquirits en assignatures prèvies a l'àmbit clínic del tractament de patologies de raquis. Ser capaç de realitzar una valoració funcional de la persona que pateix alguna patologia del raquis i poder elaborar un diagnòstic fisioterapèutic. Aprendre a realitzar el diagnòstic diferencial entre les diferents estructures que poden ser les responsables de la disfunció del raquis Saber plantejar els objectius terapèutics i elaborar un pla d'atenció fisioterapèutic. Saber aplicar les diferents tècniques de fisioteràpia i ser capaç d'analitzar, adaptar i controlar els resultats. Resoldre casos clínics en l'àmbit de les afeccions del raquis, establint estratègies per crear la pauta de tractament adequada. Conèixer i practicar valoracions del raquis destacant els aspectes rellevants per la definició dels objectius de fisioteràpia i escollir les tècniques i mètodes de tractament.
Abstract: La asignatura se programa en el cuarto curso del grado de Fisioterapia como asignatura optativa. Las competencias son: Ser capaz de desarrollar los conocimientos adquiridos en asignaturas previas en el ámbito clínico del tratamiento de patologías de raquis. Ser capaz de realizar una valoración funcional de la persona que sufre alguna patología del raquis y poder elaborar un diagnóstico fisioterapéutico. Aprender a realizar el diagnóstico diferencial entre las diferentes estructuras que pueden ser las responsables de la disfunción del raquis. Saber plantear los objetivos terapéuticos y elaborar un plan de atención fisioterapéutico. Saber aplicar las diferentes técnicas de fisioterapia y ser capaz de analizar, adaptar y controlar los resultados. Resolver casos clínicos en el ámbito de las afecciones del raquis, estableciendo estrategias para crear la pauta de tratamiento adecuada. Conocer y practicar valoraciones del raquis destacando los aspectos relevantes para la definición de los objetivos de fisioterapia y escoger las técnicas y métodos de tratamiento.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Fisioteràpia [2500892]
Study plan: Graduat o Graduada en Fisioteràpia [961]Català
5 p, 80.2 KB

Castellà
6 p, 110.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-07-15, last modified 2018-10-27   Favorit i Compartir