Per citar aquest document: https://ddd.uab.cat/record/160836
Pràctiques Externes en Salut i Comunitat [103673]
Leyva, Juan Manuel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Prácticas Externas en Salud y Comunidad
Data: 2016-17
Resum: INTRODUCCIÓ En aquest pràcticum l'estudiant podrà conèixer diferents modalitats assistencials dins l'àmbit de l'Atencio Primaria i Comunitària, així com proporcionar cures infermeres avançades. L'estudiant ha d'integrar i aplicar els continguts treballats en les diferents assignatures, sobre tot les de l'àmbit de la Salut Familiar i Comunitària, incorporant nous coneixements, habilitats i actituds per promoure la salut familiar i comunitària des de la perspectiva de la pluralitat socio-cultural. Objectius especifics 1. Utilitzar el procés d'atenció d'infermeria com a metodologia científica de resolució de problemes basant-se en un model conceptual d'infermeria i en la metodologia NANDA/NOC/NIC. 2. Desenvolupar el rol de col·laboració i el rol autònom en la practica professional. 3. Donar una atenció sanitària adient a les necessitats de salut, garantint unes cures infermeres de qualitat, dirigides a les persones i les seves famílies, amb una visió integral que contempli les vessants biològica, psicològica i socio-cultural de les persones. 4. Utilitzar l'evidència científica en el camp de la infermeria en salut familiar i comunitària, i participar en la programació d'activitats de prevenció i promoció de la salut que es realitzin a la població. 5. Aprofundir en les habilitats comunicatives amb la persona atesa, la seva família i l'equip de treball.
Resum: En este prácticum el estudiante podrá conocer diferentes modalidades asistenciales dentro del ámbito de la atención primaria y comunitaria y proporcionar cuidados enfermeros avanzados. Objetivos. El estudiante tiene que integrar y aplicar los contenidos trabajados en las diferentes asignaturas, sobre todo las del ámbito de la Salud Familiar y Comunitaria, incorporando nuevos conocimientos, habilidades y actitudes para promover la salud familiar y comunitaria desde la perspectiva de la pluralidad socio-cultural. Objetivos específicos. 1. Utilizar el proceso de atención de enfermería como metodología científica de resolución de problemas basándose en un modelo conceptual de enfermería y en la metodología NANDA/NOC/NIC. 2. Desarrollar el rol de colaboración y el rol autónomo en la práctica profesional. 3. Dar una atención sanitaria adecuada a las necesidades de salud, garantizando unos cuidados enfermeros de calidad, dirigidos a las personas y a sus familias, con una visión integral que contemple los aspectos biológicos, psicológicos y socio-culturales de las personas. 4. Utilizar la evidencia científica en el campo de la enfermería en salud familiar y comunitaria y participar en la programación de actividades de prevención y promoción de la salud que se realicen en la población. 5. Profundizar en las habilidades comunicativas con la persona atendida, su familia y el equipo de trabajo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Infermeria [2500891]
Pla d'estudis: Infermeria [830]Català
5 p, 80.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2017-10-14   Favorit i Compartir