Temes avançats d'art i cultura popular de l'Àsia Oriental [101535]
Lozano Mendez, Artur
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: Advanced Issues in East Asian Art and Popular Culture
Títol variant: Temas avanzados de arte y cultura popular de Asia Oriental
Data: 2016-17
Resum: Adquirir coneixements teòrics i metodològics adients per a l'anàlisi d'obres, productes i fenòmens vinculats a la cultura popular i l'art Aplicar aquestes eines teòriques a l'estudi d'un tema concret sota la supervisió de l'equip docent. Participar en l'anàlisi col·lectiva de documents (fílmics, literaris, artístics, etc) a partir de les lectures/visionats assignats pels docents, que es posaran en comú a classe. Afinar el sentit crític i la capacitat analítica individual, així com la capacitat de debat i les habilitats interculturals i comunicatives orientades a l'intercanvi d'idees i experiències. Aplicar les eines teòriques a l'anàlisi de la producció cultural però també a d'altres processos, com la cobertura d'una notícia o tendència als mitjans de comunicació, fenòmens a les xarxes socials, etc. Desenvolupar sentit crític envers el propi treball i la pròpia producció. Explotar els plantejaments 1 Desenvolupar sentit crític envers el propi treball i la pròpia producció. Explotar els plantejaments metodològics per materialitzar tot el potencial del treball propi amb rigor i exigència.
Resum: • Acquire theoretical and methodological knowledge relevant to the analysis of the works, products and phenomena related to popular culture and art. • Apply those theoretical tools to the study of a particular issue under the teachers' supervision. • Participate in a collective analysis of the documents (films, literary works, etc. ) in class. • Improve the critical sense and the individual analytical ability, as well as the intercultural and communicative abilities in order to debate and exchange ideas and experiences. • Use theoretical and analytical tools of cultural studies to the study of media and social networks provided by ICT. • Develop critical thinking and apply it to one's work. Exploit the methodological tools to fully realise the potential of one's own work with rigour and high standards.
Resum: • Adquirir conocimientos teóricos y metodológicos adecuados para el análisis de obras, productos y fenómenos vinculados a la cultura popular y el arte. • Aplicar estas herramientas teóricas al estudio de un tema concreto bajo la supervisión del equipo docente. • Participar en el análisis colectivo de documentos (fílmicos, literarios, artísticos, etc) a partir de las lecturas/visionados asignados por los docentes, que se pondrán en común en clase. • Afinar el sentido crítico y la capacidad analítica individual, así como la capacidad para debatir y las habilidades interculturales y comunicativas orientadas al intercambio de ideas y de experiencias. • Aplicar las herramientas teóricas al análisis de los productos culturales, pero también de otros procesos, como la cobertura que realicen los medios de comunicación de una tendencia o una noticia, fenómenos en las 1 como la cobertura que realicen los medios de comunicación de una tendencia o una noticia, fenómenos en las redes sociales, etc. • Realizar una integración de los conocimientos interdisciplinarios adquiridos en el grado para ofrecer comentarios y estudios históricamente situados y matizados por la multiplicidad humana. • Ser capaces de desarrollar el sentido crítico sobre la producción propia y utilizar las premisas de la metodología para extraer todo el potencial del trabajo propio con rigor y exigencia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Estudis de l'Àsia Oriental (xinès) [2500244]
Pla d'estudis: Estudis de l'Àsia Oriental [823]Català
12 p, 131.5 KB

Anglès
11 p, 142.7 KB

Castellà
12 p, 131.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2017-10-14   Favorit i Compartir