Dret Financer i Tributari II [102222]
Sánchez Huete, Miguel Angel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Derecho Financiero y Tributario II
Date: 2016-17
Abstract: L'assignatura de Dret financer i tributari II forma part del conjunt de disciplines que tenen per objectiu dotar a l'estudiant de les bases jurídiques necessaries per obtenir una visió completa de l'activitat financera de les Administracions públiques. S'estudia la teoria general del tribut en ordre a descriure el règim jurídic de les diferents obligacions que conformen la relació jurídico-tributaria. La matèria es completa amb els procediments propis del fenòmen tributari: procediment de gestió, d'inspecció i recaptació. La vessant sancionadora d'aquesta part del Dret públic també és objecte de tractament juntament amb el seu procediment. Finalment, s'han de tractar els diferents procediments que tenen per objectiu la revisió en via administrativa i jurisdiccional dels actes administratius-tributaris.
Abstract: La asignatura de Derecho Financiero y Tributario II forma parte del conjunto de disciplinas que tienen por objetivo dotar al estudiante de las bases jurídicas necesarias para obtener una visión completa de la actividad financiera de las Administraciones públicas. Se estudia la teoría general del tributo en orden a describir el régimen jurídico de las diferentes obligaciones que conforman la relación jurídico-tributaria. La materia se completa con los procedimientos propios del fenómeno tributario: procedimiento de gestión, inspección y recaudación. La vertiente sancionadora de esta parte del Derecho público también es objeto de tratamiento junto con su procedimiento. Finalmente, se deben tratar los diferentes procedimientos que tienen por objetivo la revisión en vía administrativa y jurisdiccional de los actos administrativos-tributarios.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Dret [2500786]
Study plan: Graduat o Graduada en Dret [949]Català
4 p, 73.1 KB

Castellà
4 p, 72.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-07-15, last modified 2018-10-27   Favorit i Compartir