Diagnòstic per la Imatge [103611]
Andreu Soriano, Jorge
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Diagnóstico por la Imagen
Date: 2016-17
Abstract: Un cop assolit el coneixement bàsic de diagnòstic per la imatge, aquesta assignatura optativa pretén aprofundir en el diagnòstic per la imatge i desenvolupar el coneixements per la resolució davant casos-problema. L'assignatura proporciona al alumne coneixements i metodologia per: - realitzar un correcte diagnòstic per la imatge - establir un diagnòstic diferencial adient avançat - realitzar una correcte pressa de decisions en els algoritme diagnòstic dels processos clínics més significatius en diversos òrgans i sistemes. Es potencia mitjançant presentacions orals les qualitats comunicatives dels estudiants.
Abstract: Una vez alcanzado el conocimiento básico de diagnóstico por la imagen, esta asignatura optativa pretende profundizar en el diagnóstico por la imagen y desarrollar los conocimientos para la resolución ante casos-problema. La asignatura proporciona al alumno conocimientos y metodología para: - realizar un correcto diagnóstico por la imagen - establecer un diagnóstico diferencial adecuado adelantado - realizar una correcto toma de decisiones en los algoritmos diagnósticos de los procesos clínicos más significativos en diversos órganos y sistemas. Se potencia mediante presentaciones orales las cualidades comunicativas de los estudiantes.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Ciències Biomèdiques [2502442]
Study plan: Graduat o Graduada en Medicina [1192]Català
4 p, 78.7 KB

Castellà
Versió reduïda
2 p, 56.9 KB

Castellà
5 p, 138.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-07-15, last modified 2018-10-27   Favorit i Compartir