Comunicació i interacció educativa I [103682]
Gassull, Cecília
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Communication and Educational Interaction I
Títol variant: Comunicación e interacción educativa I
Data: 2016-17
Resum: L'assignatura té l'objectiu de millorar la competència de cada estudiant a l'hora d'expressar-se davant d'un grup, i també per escrit. Aquesta millora li serà útil en l'àmbit acadèmic actual i en el seu futur professional. És una de les quatre assignatures que componen la formació bàsica compartida de la Facultat que prepara en competències bàsiques i funcionals que qualsevol professional de l'educació necessita. Cadascun dels àmbits (Estratègies discursives i Cos i veu) aporta el seu coneixement al servei de la comprensió global dels aspectes comunicatius i d'interacció educativa. L'assignatura té un vessant clarament pràctic i aplicatiu i per això es dissenya la docència amb un percentatge molt alt de seminaris amb grups 1 pràctic i aplicatiu i per això es dissenya la docència amb un percentatge molt alt de seminaris amb grups reduïts d'estudiants. Objectius formatius generals: Conèixer i saber elaborar els gèneres discursius orals i escrits propis de l'àmbit educatiu. Conèixer i experimentar sobre la importància del cos i la veu com a mitjà per a la comunicació i la interacció educativa.
Resum: 1 TRANSLATION PENDING REVIEW The course aims to improve the competence of each student at the time to express themselves in front of a group and writing. Learn and experience the importance of body and voice as a medium for communication and interaction in education. Understand and develop the oral and written discourse genres specific to education.
Resum: La asignatura tiene el objetivo de mejorar la competencia de cada estudiante a la hora de expresarse ante un grupo, y también por escrito. Esta mejora le será útil en el ámbito académico actual y en su futuro profesional. Es una de las cuatro asignaturas que componen la formación básica compartida de la Facultad que prepara en competencias básicas y funcionales que cualquier profesional de la educación necesita. Cada uno de los ámbitos (Estrategias discursivas y Cuerpo y voz) aporta su conocimiento al servicio de la 1 Cada uno de los ámbitos (Estrategias discursivas y Cuerpo y voz) aporta su conocimiento al servicio de la comprensión global de los aspectos comunicativos y de interacción educativa. La asignatura tiene una vertiente claramente práctico y aplicativo y por ello se diseña la docencia con un porcentaje muy alto de seminarios con grupos reducidos de estudiantes. Objetivos formativos generales: Conocer y saber elaborar los géneros discursivos orales y escritos propios del ámbito educativo. Conocer y experimentar sobre la importancia del cuerpo y la voz como medio para la comunicación y la interacción educativa.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Educació Infantil [2500797] ; Educació social [2500260] ; Pedagogia [2500261] ; Educació primària [2500798]
Pla d'estudis: Grau en Educació infantil [847] ; Grau en Educació Social [827] ; Grau en Pedagogia [1211] ; Grau en Educació Primària [896]Català
5 p, 76.8 KB

Anglès
5 p, 78.4 KB

Castellà
5 p, 77.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2021-06-28   Favorit i Compartir