Finances I [102329]
Tarrazón Rodón, Ma. Antonia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Títol variant: Finance I
Títol variant: Finanzas I
Data: 2016-17
Resum: Aquesta assignatura conté la formació financera bàsica de les titulacions en les quals s'imparteix. Els estudiants hauran d'aprendre el raonament financer i conèixer les seves diferències i semblances amb el raonament propi de l'economia real. L'eix del curs és la naturalesa del mercat financer, la formació de valor en aquest mercat i la seva relació amb la creació de valor per part de les empreses. Aquests problemes s'analitzaran des de la doble perspectiva de les finances: el temps i el risc.
Resum: This subject introduces students in the financial foundations for the degrees to which it belongs. They will learn to think in financial terms and the similarities and differences between financial and real economic analysis. The course is centred on the financial market distinctive features, and on value creation from the twofold perspective of markets and corporations. Topics will we studied from the perspective of the two dimensions of finance: time and risk.
Resum: Esta asignatura introduce al alumno en los principios básicos de finanzas. Los alumnos se familiarizarán en el razonamiento financiero y en las similitudes y diferencias entre el análisis económico-financiero y real. El curso se centra en las características distintivas de los mercados financieros y la creación de valor desde el doble punto de vista de los mercados y las empresas. Los temas se estudian desde la doble perspectiva del tiempo y del riesgo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Grau en Economia [2501573] ; Grau en Administració i Direcció d'Empreses i Grau en Dret [2501572]
Pla d'estudis: Grau en Administració i Direcció d'Empreses [950] ; Grau en Economia [952]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 82.0 KB

Anglès
5 p, 77.2 KB

Castellà
6 p, 82.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir