Neurodinàmica [103011]
Paz del Rio, Luis Daniel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Neurodinámica
Data: 2016-17
Resum: L'objectiu es donar una visió de la neurodinàmica, donant a l'alumne la capacitat de saber quan es adient l'ús d'aquesta, la progressió correcta en el tractament. Dotar a l'alumne de les habilitats manuals per detectar les anormalitats en el moviment relacionat amb el sistema nerviós. Donar habilitats de diagnòstic i interpretació dels test neurodinàmics i les seves relacions neuromusculoesquelètiques.
Resum: El objetivo es dar una visión de la neurodinámica, capacitando al alumno para saber cuándo es adecuado el usarla, la progresión correcta en el tratamiento. Dotar al alumno de las habilidades manuales para detectar las anormalidades en el movimiento relacionado con el sistema nervioso. Dar habilidades de diagnóstico e interpretación de los test neurodinámicos y sus relaciones neuromusculoesqueléticas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Fisioteràpia [2500892]
Pla d'estudis: Grau en Fisioteràpia [961]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 72.7 KB

Castellà
5 p, 105.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir