Fonts de dades en criminologia [100455]
Sanchez Castro, Sandra
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Título variante: Fuentes de datos en criminología
Fecha: 2016-17
Resumen: L'objectiu general a assolir en aquesta assignatura ve formulat de la manera: "l'alumnat del Grau en Criminologia serà capaç d'utilitzar els mètodes i tècniques de recerca propis de l'anàlisi criminològic per analitzar les dades i experiències de conflicte, de criminalitat i de control existents en un determinat context social; avaluar, de manera reflexiva i crítica, les respostes possibles, i exposar, amb rigor acadèmic, els resultats del treball ". En aquest context, l'assignatura de Fonts de dades en criminologia té com a objectius concrets els següents: Conèixer les bases de dades sobre la delinqüència Conèixer i saber interpretar les dades sobre els indicadors de la delinqüència Relacionar i valorar críticament les informacions sobre la criminalitat Aprendre i descobrir la normativa que regula la realització d'un treball amb rigor acadèmic.
Resumen: El objetivo general a alcanzar en esta asignatura viene formulado del siguiente modo:" el alumnado del Grado en Criminología será capaz de utilizar los métodos y técnicas de investigación propios del análisis criminológico para analizar los datos y experiencias de conflicto, de criminalidad y de control existentes en un determinado contexto social; evaluar, de manera reflexiva y crítica, las respuestas posibles, y exponer, con rigor académico, los resultados del trabajo". En este contexto, la asignatura de Fuentes de datos en Criminología tiene como objetivos concretos los siguientes: Conocer las bases de datos sobre la delincuencia Conocer y saber interpretar los datos sobre los indicadores de la delincuencia Relacionar y valorar críticamente las informaciones sobre la criminalidad Aprender y descubrir la normativa que regula la realización de un trabajo con rigor académico.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Criminologia [2500257]
Plan de estudios: Graduat o Graduada en Criminologia [805]Català
5 p, 86.7 KB

Castellà
5 p, 84.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2016-07-15, última modificación el 2018-10-27   Favorit i Compartir