Dret del Treball [102381]
Senra Petit, Julia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Títol variant: Labour Law
Títol variant: Derecho del Trabajo
Data: 2016-17
Resum: Introduir l'estudiant en el coneixement de les principals institucions del Dret del Treball, com a eines per a la gestió empresarial i com a instruments per comprendre la seva incidència en l'economia. Delimitar l'àmbit d'aplicació de la normativa laboral i comprendre les fonts reguladores dels drets i deures laborals. Analitzar la diferent tipologia dels contractes de treball. Conèixer la regulació de la jornada, del salari, de la suspensió i, especialment, de l'extinció del contracte. Aproximar l'estudiant al coneixement de la funció de sindicats i patronals, de la representació i participació dels treballadors a l'empresa, així com de les relacions de negociació i conflicte col·lectius.
Resum: Introducing students to the knowledge of the main institutions of labour law as a tool for business management and as a tool for understanding their impact on economy. Defining the scope of labour regulations and understanding the rules governing the sources of the rights and obligations at work. Analyzing the different types of employment contracts. Knowing the regulations regarding working time, salaries, the suspension of the labour employment contract and especially the termination of the contract. Introducing students to knowledge of the role of trade unions and employers' associations, as well as the role of the representation and participation of workers in the company, and the relations of collective bargaining and collective conflict.
Resum: Introducir al estudiante en el conocimiento de las principales instituciones del Derecho del Trabajo, como herramientas para la gestión empresarial y como instrumentos para comprender su incidencia en la economía. Delimitar el ámbito de aplicación de la normativa laboral y comprender las fuentes reguladoras de los derechos y deberes laborales. Analizar la diferente tipología de los contratos de trabajo. Conocer la regulación de la jornada, del salario, de la suspensión y, especialmente, de la extinción del contrato. Aproximar al estudiante en el conocimiento de la función de sindicatos y patronales, de la representación y participación de los trabajadores en la empresa, así como de las relaciones de negociación y conflicto colectivos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Economia [2501573] ; Dret [2501572]
Pla d'estudis: Administració i Direcció d'Empreses [950] ; Graduat o Graduada en Economia [952]Català
10 p, 92.5 KB

Anglès
5 p, 80.6 KB

Castellà
9 p, 84.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2017-10-14   Favorit i Compartir