Comptabilitat Financera [102371]
Solà Tey, Magda
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Títol variant: Financial Accounting
Títol variant: Contabilidad Financiera
Data: 2016-17
Resum: Aquesta assignatura té com objectiu que l'estudiant conegui la utilitat de la regulació comptable, els conceptes de les principals magnituds que integren els comptes anuals, així com la seva valoració dins del context de la regulació comptable vigent i el registre comptable de les operacions de l'empresa. Le competències adquirides en aquesta assignatura són la base de coneixement per altres camps de la comptabilitat com ara la comptabilitat de societats, l'anàlisi dels estats financers, la comptabilitat pública, comptabilitat de les cooperatives o la comptabilitat d'entitats sens ànims de lucre. A més a més, la comptabilitat financera està estretament vinculada amb altres matèries com ara Economia de l'Empresa, Dret Mercantil o Fiscalitat.
Resum: This course aims to obtain knowledge on accounting regulation, the concepts of the main magnitudes that integrate the annual accounts, as well as, their valuation in the context of the current accounting regulation and the operations' registration in firms. The skills and knowledge acquired in this course are the foundations for other specific accounting areas, such as accountancy of companies, financial statement analysis, public accounting, accounting for cooperative organizations or for non-profit organizations. Moreover, financial accounting is closely linked with other areas (e. g. Business Economics, Business Law and Taxation).
Resum: Esta asignatura tiene como objetivo que el estudiante conozca la utilidad de la regulación contable, los conceptos de las principales magnitudes que integran las cuentas anuales, así como su valoración dentro del contexto de la regulación contable vigente y el registro contable de las operaciones de la empresa. Las competencias adquiridas en esta asignatura son la base de conocimiento para otros campos de la contabilidad como por ejemplo la contabilidad de sociedades, el análisis de los estados financieros, la contabilidad pública, contabilidad de las cooperativas o la contabilidad de entidades sin ánimos de lucro. Además la contabilidad financiera está estrechamente vinculada con otras materias como por ejemplo Economía de la Empresa, Derecho Mercantil o Fiscalidad.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Administració i Direcció d'Empreses i Grau en Dret [2501572]
Pla d'estudis: Grau en Administració i Direcció d'Empreses [950]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 80.3 KB

Anglès
4 p, 74.3 KB

Castellà
4 p, 77.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2023-10-21



   Favorit i Compartir