Envellir Bé [102858]
Gimenez-Llort, Lydia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Envejecer Bien
Date: 2016-17
Abstract: L'objectiu general de l'assignatura és oferir un panorama introductori de la gerontologia multidisciplinar, ensenyant als alumnes com assolir una bona vellesa des del coneixement i la comprensió del procés d'envelliment individual i social, en les seves diverses vessants: des de la biològica fins als hàbits de vida, en una aproximació multidisciplinar (biològica, psicològica i sociològica).
Abstract: El objetivo general de la asignatura es ofrecer un panorama introductorio de la gerontología multidisciplinar, enseñando a los alumnos como alcanzar una buena vejez desde el conocimiento y la comprensión del proceso de envejecimiento individual y social, en sus distintas vertientes: desde la biológica hasta los hábitos de vida, en una aproximación multidisciplinar (biológica, sociológica y psicológica).
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, castellà
Studies: Medicina [2502442]
Study plan: Grau en Medicina [1192]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 89.6 KB

Castellà
6 p, 87.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2016-07-15, last modified 2024-04-06



   Favorit i Compartir