Dret Financer i Tributari [102380]
Sánchez Huete, Miguel Angel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Additional title: Derecho Financiero y Tributario
Date: 2016-17
Abstract: L'assignatura optativa de Dret tributari forma part del conjunt de disciplines que tenen com objectiu dotar a l'estudiant de les bases jurídiques administratives i tributaries necessàries per obtenir una visió completa de la empresa i l'activitat económica. Els objectius de l'assignatura són dos. Per una banda proveir a l'alumne dels coneixements adients per comprendre els conceptes bàsics que envolten l'institut jurídic del tribut. Per altre banda donar a conèixer els elements fonamentals dels procediments administratius d'aplicació dels tributs i de revisió dels actes administratiu-tributaris, es a dir, conèixer la posició del contribuent davant de l'Hisenda Pública.
Abstract: La asignatura optativa de Derecho tributario forma parte del conjunto de disciplinas que tienen como objetivo dotar al estudiante de las bases jurídicas administrativas y tributarías necesarias para obtener una visión completa de la empresa y la actividad económica. Los objetivos de la asignatura son dos. Por un lado proveer al alumno de los conocimientos adecuados para comprender los conceptos básicos que rodean el instituto jurídico del tributo. Por otro lado dar a conocer los elementos fundamentales de los procedimientos administrativos de aplicación de los tributos y de revisión de los actos administrativo-tributarios, es decir, conocer la posición del contribuyente ante la Hacienda Pública.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Economia [2501573] ; Dret [2501572]
Study plan: Administració i Direcció d'Empreses [950] ; Graduat o Graduada en Economia [952]Català
4 p, 70.7 KB

Castellà
4 p, 72.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-07-15, last modified 2018-10-27   Favorit i Compartir