Assessorament pedagògic [101648]
Martínez Muñoz, Màrius
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Teaching Assessment
Títol variant: Asesoramiento pedagógico
Data: 2016-17
Resum: Aquesta assignatura optativa de quart curs permetrà a l'estudiantat familiaritzar-se amb l'acció pedagògica indirecta, és a dir, el treball d'assessorament amb professionals de l'educació. Per això caldrà iniciar-se en el treball col·laboratiu i amb les dinàmiques de treball interprofessional que hauran de permetre impulsar la millora educativa als centres escolars a través de la dinamització i suport dels professionals que hi treballen. L'assignatura d'Assessorament Pedagògic forma part, de manera molt específica, de la menció d'Orientació Educativa.
Resum: This optional subject will enable the student to get familiar with the indirect pedagogical action, that is to say, the consultancy work with other educational professionals. To do so, it'll become necessary to develop a colaborative work and interprofessional dynamics which will permit the practitioner to foster educational improvements in schools or other institutions. Also it will lead to support processes with other professionals. This subject is a part of the fourth course mention "Educational guidance".
Resum: Esta asignatura optativa de cuarto curso permitirá al estudiante familiarizarse con la acción pedagógica inidirecta, es decir, con el trabajo de asesoramiento con profesionales de la educación. Para ello, se deberá iniciar en el trabajo colaborativo y con las dinámicas de trabajo interprofesional que deberán permitir impulsar la mejora educativa en los centros escolares a través de la dinamización y el soporte de los profesionales que trabajan en ellos. La asignatura de asesoramiento pedagógico forma parte, de manera muy específica, de la mención de Orientación Educativa.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Pedagogia [2500261]
Pla d'estudis: Grau en Pedagogia [1211]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
3 p, 69.8 KB

Anglès
3 p, 70.7 KB

Castellà
3 p, 69.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir