Microbiologia dels aliments [101005]
Solé Cornellà, Antoni (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Date: 2016-17
Abstract: Es tracta d'una assignatura obligatòria, nuclear del Grau de Microbiologia, que introdueix als alumnes en la microbiologia dels aliments, on els coneixements assolits permetran a l'estudiant adquirir les competències d'altres d'assignatures que conformen el Grau de Microbiologia i que estan programades per a ser cursades en posterioritat a aquesta. Els principals objectius formatius són: Conèixer l'ecologia i activitats dels microorganismes en els aliments. Conèixer els mètodes actuals d'anàlisi, i d'identificació dels microorganismes i/o dels seus productes metabòlics en aliments. Conèixer les principals infeccions i intoxicacions produïdes per microorganismes i associades al consum d'aliments. Identificar els diferents microorganismes habituals, alteradors i patògens associats a cada tipus d'aliment.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Microbiologia [2500502]
Study plan: Microbiologia [816]



Català
8 p, 95.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-07-15, last modified 2017-10-18



   Favorit i Compartir