Alimentació i Cultura [103248]
Sanjuán Núñez, Lucía
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2016-17
Abstract: Es tracta d'una assignatura obligatòria de 3 ECTS de segon curs del Grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix el segon semestre. Forma part de la matèria Fonaments Empresarials juntament amb altres dues assignatures. Els objectius formatius de l'assignatura són: - Conèixer la història i l'antropologia de l'alimentació. - Conèixer les bases socioculturals del comportament alimentari entre els humans. - Comprendre la diversitat de cultures alimentàries. - Comprendre el comportament alimentari humà, les aversions i les preferències alimentàries. - Conèixer processos de canvi i adaptació relacionats amb els recursos disponibles. - Comprendre processos de canvi i adaptació relacionats amb les migracions.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]



Català
4 p, 76.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-07-15, last modified 2018-10-27



   Favorit i Compartir