Productes Derivats de la Fermentació Alcohòlica [103227]
Saldo Periago, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2016-17
Resumen: Els productes derivats de la fermentació alcohòlica estan amplament representats en moltes cultures a tot el món, i són consumits habitualment. Els productes que conserven un contingut elevat d'etanol en la seva forma final habitualment són consumits només per la població adulta. Existeixen tanmateix d'altres pels que la fermentació alcohòlica és només un estadi intermedi abans de produir el producte final (panificació, vinagres. . . ). Dins de l'assignatura es prendrà la industria del vi com a columna vertebral de les classes teòriques i com a fil conductor del processos emprats en altres productes. Altres dos productes també importants, com les cerveses i els vins d'arròs, es cobriran dins de la part pràctica. Altres temes auxiliars es desenvoluparan a través de treballs desenvolupats pels estudiants. L'objectiu és que els estudiants coneguin aquesta indústria, que és molt important en el entorn mediterrani, i que desenvolupin les relacions amb els processos industrials, els canvis bioquímics i els processos microbiològics que han estudiat en anys anteriors.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 78.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2016-07-15, última modificación el 2023-01-29



   Favorit i Compartir