Temes Avançats de Societat Contemporània de l'Àsia Oriental [101524]
Crespín Perales, Montserrat
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: Temas avanzados de sociedad contemporánea de Asia Oriental
Data: 2016-17
Resum: L'objectiu de l'assignatura és estudiar en profunditat temes actuals per desenvolupar-los a través de cada mòdul, un relatiu a la societat xinesa i altre a la japonesa, que seran impartits per diferents docents. Cada mòdul plantejarà aproximacions crítiques a diversos fenòmens socioculturals a partir de les metodologies pròpies de l'anàlisi social, ètic i cultural.
Resum: La asignatura tiene como objetivo estudiar en profundidad temas actuales para desarrollarlos a través de cada uno de los módulos, uno relativo a la sociedad china y otro a la japonesa, que serán impartidos por diferentes docentes. Cada módulo planteará aproximaciones críticas a diversos fenómenos socio-culturales a partir de las metodologías propias del análisis social, ético y cultural.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Estudis d'Àsia Oriental [2500244]
Pla d'estudis: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [823]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 76.2 KB

Castellà
4 p, 73.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir