Gestió i desenvolupament dels recursos humans en les organitzacions [101635]
Pineda Herrero, Pilar
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Management and Development of Human Resources in Organisations
Títol variant: Gestión y desarrollo de los recursos humanos en las organizaciones
Data: 2016-17
Resum: La gestió i el desenvolupament dels recursos humans a les organitzacions representa un gran repte pels professionals de l'educació en tant que han de ser capaços d'integrar les necessitats i els interessos de les organitzacions amb els dels treballadors i treballadores. Aquestes necessitats impliquen ser capaços de gestionar el talent i potenciar les competències, tot gestionant processos de desenvolupament per permetin consolidar els equips humans a les organitzacions. Un capital humà que és avui en dia, en una societat com la nostra, el principal actiu. Amb aquestes premisses, l'assignatura pretén desenvolupar en els futurs professionals les competències per a la seva intervenció dins de les organitzacions o en contextos laborals. Es pretén analitzar, gestionar, i avaluar les diferents polítiques de gestió i desenvolupament de recursos humans, aprofundint en l'evolució i l'actualitat d'aquesta gestió, a més de posar en pràctica diversos processos i eines eficaces. Els objectius de l'assignatura són: - Analitzar l'evolució de la gestió de persones a les organitzacions dins d'un context complex i global, i adquirir una visió estratègica de la funció actual. - Identificar les diferents polítiques i processos de gestió integral de desenvolupament de recursos humans a les organitzacions - Dissenyar eines de desenvolupament de recursos humans adaptades i eficaces a cada context i organització. 1 - Potenciar les competències pròpies del professional encarregat de gestionar i liderar les polítiques de recursos humans. - Valorar el rol del professional de l'educació i la formació a les organitzacions, i com a gestor del talent de les mateixes.
Resum: Management and development of human resources in organizations is a major challenge for education professionals as they must be able to integrate the needs and interests of organizations with those of workers. These needs involve being able to manage talent and enhance skills, managing development processes to consolidate the teams in organizations. Human capital is today, in a society like ours, the main active of organizations. With these premises, the course aims to develop future professionals skills for their intervention within organizations. It aims to analyze, manage and evaluate different management policies and human resource development, and implement various processes and effective tools. The objectives of the course are: - Analyze the evolution of managing people in organizations within a complex and global context, and gain a strategic view of the current function. - Identify the different policies and processes integrated management of human resource development in organizations - Design tools for human resource development adapted and effective in each context and organization.
Resum: La gestión y el desarrollo de los recursos humanos en las organizaciones representa un gran reto para los profesionales de la educación ya que deben ser capaces de integrar las necesidades y los intereses de las organizaciones con los de los trabajadores y trabajadoras. Estas necesidades implican ser capaces de gestionar el talento y potenciar las competencias, gestionando procesos de desarrollo que permitan consolidar los equipos humanos en las organizaciones. Un capital humano que es hoy en día, en una sociedad como la nuestra, el principal activo. Con estas premisas, la asignatura pretende desarrollar en los futuros profesionales las competencias para su intervención dentro de las organizaciones en contextos laborales. Se pretende analizar, gestionar y evaluar las diferentes políticas de gestión y desarrollo de recursos humanos, profundizando en la evolución y la actualidad de esta gestión, además de poner en práctica diversos procesos y herramientas eficaces. Los objetivos de la asignatura son: - Analizar la evolución de la gestión de personas en las organizaciones dentro de un contexto complejo y global, y adquirir una visión estratégica de la función actual. - Identificar las diferentes políticas y procesos de gestión integral de desarrollo de recursos humanos en las organizaciones - Diseñar herramientas de desarrollo de recursos humanos adaptadas y eficaces en cada contexto y organización.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Pedagogia [2500261]
Pla d'estudis: Grau en Pedagogia [1211]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 82.7 KB

Anglès
4 p, 78.9 KB

Castellà
5 p, 80.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2023-01-29



   Favorit i Compartir