Per citar aquest document: https://ddd.uab.cat/record/162013
Pràcticum III [102020]
Viladot Vallverdu, Laia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Practicum III
Títol variant: Prácticum III
Data: 2016-17
Resum: Contextualització: Les pràctiques de tercer (Practicum III) estan pensades perquè els alumnes adquireixin una visió general del cicle 3-6 d'Educació Infantil i dels processos educatius que tenen lloc en el mateix. El contingut d'aquestes pràctiques se centra en el coneixement i la intervenció docent a l'aula. Aquesta assignatura està impartida per professorat de les diferents àrees de didàctica: Ciències Socials, Expressió Musical, Expressió Plàstica, Expressió Corporal, Ciències Experimentals, Matemàtica, Llengua i Psicologia Evolutiva. El seu disseny i ubicació al Pla d'Estudis permet que es relacioni amb les següents assignatures: Didàctica del coneixement del medi natural i social en educació infantil I i II Educació de les arts visuals en Educació Infantil I i II Didàctica de la Música en Educació Infantil I Didàctica de la Llengua i la Literatura en Educació Infantil Les matemàtiques en el currículum d'Educació Infantil Didàctica de l'expressió corporal en Educació Infantil Objectius: 1. Conèixer la realitat educativa d'una escola d'Infantil i Primària. 2. Observar, Analitzar i descriure els elements organitzatius d'una aula de parvulari. 1 2. Observar, Analitzar i descriure els elements organitzatius d'una aula de parvulari. 3. Dissenyar i aplicar una seqüència educativa adequada a la realitat estudiada. 4. Analitzar i reflexionar sobre la pròpia tasca docent.
Resum: contextualization: Third practices (Practicum III) are designed for students to acquire an overview 3-6 cycle of Childhood Education and educatio This course is taught by teachers of different educational areas: Social Sciences, Music education, Visual arts, Body Expressio Teaching the knowledge of the natural and social environment in early childhood education I and II Visual arts education in Early Childhood Education I and II Music Education in Early Childhood Education I Teaching Language and Literature in Early Childhood Education Mathematics in the curriculum of Early Childhood Education Teaching corporal expression in Early Childhood Education objectives: Know the educational reality of a school and Primary. Observe, analyze and describe the organizational elements of a kindergarten classroom. Design and implement adequate educational sequence to the reality studied. Analyze and reflect on the teaching task itself. 1.
Resum: contextualización: Las prácticas de tercero (Practicum III) están pensadas para que los alumnos adquieran una visión general del ciclo 3-6 de Educación Infantil y de los procesos educativos que tienen lugar en el mismo. El contenido de estas prácticas se centra en el conocimiento y la intervención docente en el aula. Esta asignatura está impartida por profesorado de las diferentes áreas de didáctica: Ciencias Sociales, Expresión Musical, Expresión Visual y Plástica, Expresión Corporal, Ciencias Experimentales, Matemática, Lengua y Psicología Evolutiva. Su diseño y ubicación en el Plan de Estudios permite que se relacione con las siguientes asignaturas: Didáctica del conocimiento del medio natural y social en educación infantil I y II Educación de las artes visuales en Educación Infantil I y II Didáctica de la Música en Educación Infantil I Didáctica de la Lengua y la Literatura en Educación Infantil Las matemáticas en el currículo de Educación Infantil Didáctica de la expresión corporal en Educación Infantil objetivos: Conocer la realidad educativa de una escuela de Infantil y Primaria. Observar, Analizar y describir los elementos organizativos de un aula de parvulario. Diseñar y aplicar una secuencia educativa adecuada a la realidad estudiada. 1 Diseñar y aplicar una secuencia educativa adecuada a la realidad estudiada. Analizar y reflexionar sobre la propia tarea docente.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Educació Infantil [2500797]
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Educació infantil [847]Català
5 p, 79.0 KB

Anglès
7 p, 83.2 KB

Castellà
6 p, 80.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2017-10-14   Favorit i Compartir