Bioestadística i anàlisi de dades [101917]
Campillo Grau, María Mercedes
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Biostatistics and Data Analysis
Títol variant: Bioestadística y análisis de datos
Data: 2016-17
Resum: L'assignatura de Bioestadística i Anàlisi de dades té com objectiu fonamental el introduir l'estudiant en el coneixement i ús de les eines bàsiques del saber, d'acord amb el mètode científic. L'assignatura abordarà els problemes relatius a la investigació als camps de la Biologia i de la Medicina con el mètode matemàtic i, especialment, des de la teoria de probabilitats. Aquest enfocament permetrà quantificar, de forma precisa, relacions significatives entre els diversos fenòmens relacionats amb la salut i la patologia humana des de la perspectiva de la Investigació Biomèdica. Per assolir aquests objectius, l'alumne haurà de treballar amb diverses eines conceptuals, metodològiques i instrumentals necessàries per a desenvolupar una visió de la Biomedicina d'acord amb el rigor científic.
Resum: Biostatistics and Data Analysis aims to introduce students to the fundamental knowledge and use of basic tools of knowledge, according to the scientific method. The course will address issues relating to research in the fields of biology and medicine using mathematical method and especially from probability theory. This approach will quantify accurately, significant relationships between different phenomena related to human health and disease from the perspective of biomedical research. To achieve these objectives, the student must work with different conceptual and methodological tools, instruments needed to develop a vision of biomedicine according to scientific rigor.
Resum: La asignatura de Bioestadística y Análisis de datos tiene como objetivo fundamental el introducir al estudiante en el conocimiento y uso de las herramientas básicas del saber, de acuerdo con el método científico. La asignatura abordará los problemas relativos a la investigación en los campos de la Biología y de la Medicina con el método matemático y, especialmente, desde la teoría de probabilidades. Este enfoque permitirá cuantificar, de forma precisa, relaciones significativas entre los diversos fenómenos relacionados con la salud y la patología humana desde la perspectiva de la Investigación Biomédica. Para alcanzar estos objetivos, el alumno deberá trabajar con diversas herramientas conceptuales, metodológicas e instrumentales necesarias para desarrollar una visión de la Biomedicina de acuerdo con el rigor científico.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciències Biomèdiques [2501230]
Pla d'estudis: Grau en Ciències Biomèdiques [832]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 92.9 KB

Anglès
6 p, 91.6 KB

Castellà
6 p, 93.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2023-01-29



   Favorit i Compartir