Pràctiques d'Intervenció Logopèdica II [43619]
Mies Burrull, Maria Àngels
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Títol variant: Prácticas de Intervención Logopédica II
Data: 2016-17
Resum: G1Ampliar la formació pràctica del professional de la logopèdia G1. 1Observar i participar gradualment en activitats que el preparin per la pràctica professional com a logopeda G1. 2 Relacionar, en el context de la pràctica aplicada, els coneixements teòrics previs i els que s' aconsegueixin en el màster. G1. 3 Aprendre a identificar els límits de la seva futura competència professional i saber derivar a l' especialista els casos que no corresponen a la seva capacitació com a logopeda G1. 4Saber identificar les situacions en les que ha de demanar assessorament o supervisió al professional especialista G2Aprofundir en els coneixements teòrico-pràctics que els possibilitin la qualificació i l' especialització en la diagnosi i la intervenció logopèdica G2. 1 Familiartitzar-se amb el codi deontològic propi de la professió G2. 2 Interaccionar amb d' altres professionals G2. 3 Aprendre a gestionar centres de Logopèdia.
Resum: G1 Ampliar la formación práctica del profesional de la logopedia G1. 1 Observar y participar gradualmente en actividades que preparen para la práctica profesional como logopeda G1. 2 Relacionar, en el contexto de la práctica aplicada, los conocimientos teóricos previos y los que se consigan en el máster. G1. 3 Aprender a identificar los límites de su futura competencia profesional y saber derivar al especialista los casos que no corresponden a su capacitación como logopeda G1. 4 Saber identificar las situaciones en las que debe pedir asesoramiento o supervisión al profesional especialista G2 Profundizar en los conocimientos teórico-prácticos que les posibiliten la calificación y la especialización en el diagnóstico y la intervención logopédica G2. 1 Familiarizarse con el código deontológico propio de la profesión G2. 2 Interaccionar con otros profesionales G2. 3 Aprender a gestionar centros de Logopedia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Trastorns de la Comunicació i del Llenguatge [4315497]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Trastorns de la Comunicació i del Llenguatge [1336]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 71.4 KB

Castellà
4 p, 72.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-28, darrera modificació el 2023-01-29



   Favorit i Compartir