Sobre Ruedas : Creación y escritura del guión de una ficción televisiva de comedia
Candelas Valls, Anna
Díaz Pérez, Rocío
Custodio, Ángel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Sobre Ruedas : Creació i escriptura del guió d'una ficció televisiva de comèdia
Títol variant: Sobre Ruedas : Creation and writing of the script of a comedy fiction TV serie
Data: 2016
Descripció: 423 pag.
Resum: En aquest projecte es troben tots els documents necessaris per la creació d'una sèrie de televisió. "Sobre Ruedas" sorgeix de la hibridació de dos gèneres: la comèdia de situació i la road-movie. Por aquest motiu, s'ha realitzat un estudi sobre tots dos gèneres així com dels referents que han servit d'inspiració. Tanmateix, s'ha dut a terme un anàlisi de mercat, el guió íntegre del capítol pilot, les sinopsis de tots els capítols de la primera temporada, el tractament audiovisual i humorístic i tots els documents propis de producció.
Resum: En este proyecto se encuentran todos los documentos necesarios para la creación de una serie de televisión. Sobre Ruedas surge de la hibridación de dos géneros: la comedia de situación y la road-movie. Por ello, se ha realizado un estudio sobre ambos géneros así como de los referentes que han servido de inspiración. Asimismo, se ha llevado a cabo un análisis de mercado, el guion íntegro del capítulo piloto, las sinopsis de todos los capítulos de la primera temporada, el tratamiento audiovisual y humorístico y todos los documentos propios de producción.
Resum: In this research we have the documents needed to create a TV series. "Sobre Ruedas" has been created from the hybridization of two genres: sitcom and road - movie. Because of this, we have done a research of these two types of genres as well as their models, which has inspired these. We have also analysed the market, the whole script of the pilot chapter, synopsis of every chapter during the first season, the audiovisual and humoristic treat done on them and the documents that have been needed for the production.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Sèries de televisió ; Sitcom ; Comèdia de situació ; Pel·lícules de carretera ; Joves



423 p, 8.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2016-08-02, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir