Mago callejero, obrero de su arte
Esteban Schäuble, Robert Xavier
Garcia Altadill, Elisabet, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Mag de carrer, obrer del seu art
Títol variant: Street magician, worker of his art
Data: 2016
Descripció: 57 pag.
Resum: Aquest projecte de documental, lligat a la ciutat de Barcelona, representa un concepte i un fenomen universal: la màgia. A través del personatge principal, un mag de carrer que no deixa indiferent a ningú, l'espectador entra en un món místic i particular en el qual la màgia pren un paper principal en la construcció de la realitat. El documental pot interessar tant a la televisió local de Barcelona com a diferents festivals internacionals de cinema dedicats al gènere fantàstic o al documental.
Resum: Este proyecto de documental, ligado a la ciudad de Barcelona, representa un concepto y un fenómeno universal: la magia. A través del personaje principal, un mago callejero que no deja indiferente a nadie, el espectador entra en un mundo místico y particular en el que la magia toma el papel principal en la construcción de la realidad. El documental puede interesar tanto a la televisión local de Barcelona como a diferentes festivales internacionales de cine dedicados al género fantástico o al documental.
Resum: This documentary project, linked to the city of Barcelona, represents a universal concept and phenomenon: the magic. Through the main character, a professional magician that leaves no one indifferent, the spectator enters in a mystical and unique world where magic takes the lead role in the construction of reality. The documentary could be interesting for the local television of Barcelona, as much as for different international fantasy or documentary film festivals.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Màgia ; Espiritualisme ; Barcelona



57 p, 3.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2016-08-02, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir