Per citar aquest document: https://ddd.uab.cat/record/163559
Análisis descriptivo de datos con una variable
López-Roldán, Pedro (Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball)
Fachelli, Sandra (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca Educació i Treball)

Publicació: Bellaterra Universitat Autònoma de Barcelona 2016
Resum: El capítulo 3 del tercer bloque inicia el proceso de análisis de los datos a partir de considerar una sola variable. Procederemos a tratar la información de una sola variable desde el punto de vista descriptivo, dando cuenta de diversas formas de expresar el contenido de la información estadística: mediante tablas de frecuencias, gráficos y medidas de resumen. Veremos también algunas operaciones de transformación de las variables. El capítulo siguiente completará la visión descriptiva con la visión inferencial, aspecto complementario de vital importancia cuando se trabaja con muestras estadísticas para dar significación a los resultados descriptivos obtenidos.
Resum: El capítol 3 del tercer bloc inicia el procés d'anàlisi de les dades a partir de considerar una sola variable. Procedirem a tractar la informació d'una sola variable des del punt de vista descriptiu, donant compte de diverses formes d'expressar el contingut de la informació estadística: mitjançant taules de freqüències, gràfics i mesures de resum. Veurem també algunes operacions de transformació de les variables. El capítol següent completarà la visió descriptiva amb la visió inferencial, aspecte complementari de vital importància quan es treballa amb mostres estadístiques per donar significació als resultats descriptius obtinguts.
Resum: Chapter 3 of the third block starts the process of analyzing data considering a single variable. We will proceed to treat information with a single variable from the descriptive point of view, getting various ways to express the content of statistical information: by frequency tables, graphs and summary measures. We will also see some operations of variable transformation. The next chapter will complete the descriptive vision with inferential vision, complementary aspect of vital importance when we work with statistical samples in order to give significance to the obtained descriptive results.
Nota: Background of INCASI Project H2020-MSCA-RISE-2015 GA 691004. WP1: Compilation
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: bookPart
Matèria: Investigació quantitativa ; Metodología cuantitativa
Publicat a: Metodología de la investigación social cuantitativa, 2015, cap. III.3

Podeu consultar la presentació del llibre "Metodología de la investigación social cuantitativa" a: https://ddd.uab.cat/record/129382
El documento se completa con otros materiales que se encuentran en la página web: http://pagines.uab.cat/plopez/content/III.3


Capítulo III.3
66 p, 1.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències Socials i Jurídiques > Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT)
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències Socials i Jurídiques > Grup de Recerca Educació i Treball (GRET)
Llibres i col·leccions > Capítols de llibres

 Registre creat el 2016-09-01, darrera modificació el 2017-10-14   Favorit i Compartir