Google Scholar: cites
Treballadores immigrants i conciliació entre ocupació i família : menys oportunitats de mobilitat laboral?
Lozano Riera, Mariona (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT))

Títol variant: Immigrant working women and work-life balance: fewer opportunities for occupational mobility?
Data: 2015
Resum: Aquest article estudia la mobilitat laboral de les dones immigrants a través de l'anàlisi de les seves estratègies de conciliació de la vida laboral i familiar. Els resultats obtinguts assenyalen que el grau de suport més baix a la conciliació que tenen aquestes dones representa un fre a la seva mobilitat. Tanmateix, cal tenir molt present l'estructura segmentada del mercat de treball.
Resum: This paper studies the occupational mobility of immigrant women through the analysis of their reconciliation strategies. Results point out that a lower level of support to balance work and family life is an obstacle to the upward mobility of these women. However, the labourmarket structure must be considered in the analysis.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Mobilitat laboral ; Immigració ; Gènere ; Conciliació ; Cccupational mobility ; Immigration ; Gender ; Work-life balance
Publicat a: Revista catalana de sociologia, Núm. 30 (2015) , p. 67-80, ISSN 2013-5149

DOI: 10.2436/20.3005.01.64


14 p, 175.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT)
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Centre d’Estudis Demogràfics (CED-CERCA)
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2016-09-08, darrera modificació el 2022-05-06



   Favorit i Compartir