Treball de Final de Màster [42479]
Pastor Martínez, Albert
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Título variante: Trabajo de Fin de Máster
Fecha: 2016-17
Resumen: El Treball de Final de Màster (d'ara endavant TFM) constitueix un element de notable rellevància en el seguiment de la titulació. Es tracta d'una activitat que consistirà en l'elaboració i defensa davant Tribunal d'un treball en el qual, de manera especial, es posaran en pràctica i es valoraran la capacitat de treball autònom, la creativitat, l'originalitat i, en fi, la utilització combinada de fonts de coneixement: fonamentalment, la normativa, bibliografia especialitzada i la jurisprudència i doctrina judicial. A més, es tracta d'una activitat en la qual es treballarà la competència de l'expressió oral i la defensa d'arguments i idees. Donada la seva ubicació en una titulació de Màster, el TFM té algunes característiques que ho diferencien del Treball Final implantat en els Graus de la Facultat. D'aquesta manera, es preveu una àmplia llibertat en l'elecció del tema, de manera que no existeix una llista tancada i prefigurada de temàtiques. Així mateix, a fi d'atorgar un ampli grau de llibertat en l'elecció de tema, no serà necessari que la temàtica escollida hagi estat objecte d'exposició en les sessions o conferències del màster. Així mateix, es persegueix en aquest treball la realització d'un estudi que haurà de tenir major abast, originalitat i, en fi, extensió que la prevista en el treball Final de Grau. Per aquesta raó, es preveu una extensió entre un mínim de 15000 paraules i un màxim de 18000. El conjunt de tasques ordenades a la realització del TFM s'agrupen sota tres activitats específiques, sent les més importants l'activitat de treball autònom --dut a terme per l'estudiant-- i l'activitat supervisada, que es realitzarà mitjançant les sessions de tutorización realitzades amb elprofesor o professora a càrrec de l'adreça del treball. Així mateix, el TFM comporta també activitats d'avaluació, mitjançant l'acte de defensa del treball.
Resumen: El Trabajo de Final de Máster (en adelante TFM) constituye un elemento de notable relevancia en el seguimiento de la titulación. Se trata de una actividad que consistirá en la elaboración y defensa ante Tribunal de un trabajo en el que, de modo especial, se pondrán en práctica y se valorarán la capacidad de trabajo autónomo, la creatividad, la originalidad y, en fin, la utilización combinada de fuentes de conocimiento: fundamentalmente, la normativa, bibliografía especializada y la jurisprudencia y doctrina judicial. Además, se trata de una actividad en la que se trabajará la competencia de la expresión oral y la defensa de argumentos e ideas. Dada su ubicación en una titulación de Máster, el TFM tiene algunas características que lo diferencian del Trabajo Final implantado en los Grados de la Facultad. De este modo, se prevé una amplia libertad en la elección del tema, de modo que no existe una lista cerrada y prefigurada de temáticas. Asimismo, a fin de otorgar un amplio grado de libertad en la elección de tema, no será necesario que la temática escogida haya sido objeto de exposición en las sesiones o conferencias del máster. Asimismo, se persigue en este trabajo la realización de un estudio que deberá tener mayor alcance, originalidad y, en fin, extensión que la prevista en el trabajo Final de Grado. Por esa razón, se prevé una extensión entre un mínimo de 15000 palabras y un máximo de 18000. El conjunto de tareas ordenadas a la realización del TFM se agrupan bajo tres actividades específicas, siendo las más importantes la actividad de trabajo autónomo --llevado a cabo por el estudiante-- y la actividad supervisada, que se realizará mediante las sesiones de tutorización realizadas con elprofesor o profesora a cargo de la dirección del trabajo. Asimismo, el TFM conlleva también actividades de evaluación, mediante el acto de defensa del trabajo.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, castellà
Titulación: Drets Sociolaborals [4313301]
Plan de estudios: Màster Universitari en Drets Sociolaborals [1122]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 74.4 KB

Castellà
4 p, 74.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2016-09-13, última modificación el 2024-04-06



   Favorit i Compartir