L'Educació Plurilingüe: Tendències i Perspectives de Recerca [43225]
Dooly Owenby, Melinda Ann
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Plurilingual Education: Research Trends and Perspectives
Additional title: La Educación Plurilingüe: Tendencias y Perspectivas de Investigación
Date: 2016-17
Abstract: Aquest mòdul és obligatori en l'especialitat de Didàctica de la Llengua y la Literatura i és optatiu per a la resta d'especialitats. En aquest mòdul es recullen les recerques renovadores per a la didàctica de les llengües en contextos de globalització, de diversitat lingüística, de multiculturalitat i d'utilització creixent de l'anglès com a llengua franca. A partir de una concepció global de l'educació plurilingüe i intercultural i des de perspectives que entenen la construcció del coneixement com un procés situat i compartit, es presentaran les polítiques i els recursos europeus respecte de les llengües de escolarització, les orientacions del sistema educatiu i les propostes innovadores per als centres educatius i les aules.
Abstract: Este módulo es obligatorio en la especialidad de Didáctica de la Lengua y la Literatura y es optativo para el resto de especialidades. En este módulo se recogen las investigaciones innovadoras para la didáctica de las lenguas en contextos de globalización, de diversidad lingüística, de multiculturalidad y de utilización creciente del inglés como lengua franca. A partir de una concepción global de la educación plurilingüe e intercultural y desde perspectivas que entienden la construcción del conocimiento como un proceso situado y compartido, se presentarán las políticas y los recursos europeos respecto de las lenguas de escolarización, las orientaciones del sistema educativo y las propuestas innovadoras para los centros educativos y las aulas.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Recerca en educació [4313815]Català
6 p, 101.1 KB

Anglès
Versió reduïda
1 p, 57.2 KB

Castellà
6 p, 101.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-09-13, last modified 2018-10-27   Favorit i Compartir