Art [42527]
Vilar Roca, Gerard
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Título variante: Arte
Fecha: 2016-17
Resumen: El mòdul d' Art té com a objectiu fonamental aprofundir en alguns del problemes i teories de la filosofia de l'art més importants de finals del segle XX i començaments del XXI, de manera que l'alumne es pugui moure amb familiaritat pel mapa de les discussions actuals. S'estudiaran els principals problemes filosòfics de l'estètica del present, prestant especial atenció a qüestions d'estètica aplicada. Els objectius específics de l'assignatura són els següents: 1. La comprensió dels problemes originals de la disciplina 2. El coneixement dels principals enfocaments teòrics en el tractament d'aquests problemes 3. La familiarització amb els textos y discursos proposats 4. A fi i efecte de conèixer el vocabulari i l'argumentari desplegat en el passat que té alguna vigència avui 5. Establir un diàleg entre els textos i idees de la tradició i el present com a història 6. Cultivar les capacitats i les habilitats per a la crítica estètica en l'alumne.
Resumen: El módulo Arte tiene como objetivo general fundamental profundizar en algunos de los problemas y teorías de la filosofía del arte más importantes de finales del siglo XX y comienzos del XXI, con el fin de que el alumno pueda desenvolverse con cierta familiaridad por el mapa de las dicusiones actuales. Se estudiarán los principales problemas filosóficos de la estética del presente, prestando espeical atención a las cuestiones de estética aplicada. Los objetivos específicos de la asignatura son los siguientes: 1. La comprensión de los problemas originales de la disciplina. 2. El conocimiento de los principales enfoques teóricos en el tratamiento de estos problemas. 3. La familiarización con los textos y discursos propuestos. 4. Con el fin de conocer el vocabulario y el argumentario desplegado en el pasado que tiene aún hoy vigencia. 5. Establecer un diálogo entre los textos y las ideas de la tradición y el presente como historia. 6. Cultivar las capacidades y habilidades para la crítica estética en el alumno.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Reptes de la Filosofia Contemporània [4313410]
Plan de estudios: Reptes de la Filosofia Contemporània [1127]Català
4 p, 77.3 KB

Castellà
4 p, 77.8 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2016-09-13, última modificación el 2020-08-30   Favorit i Compartir