Eines i Habilitats per la Intervenció Psicosocial i Comunitària [42590]
Lalueza Sazatornil, José Luis
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Títol variant: Herramientas y Habilidades para la Intervención Psicosocial y Comunitaria
Data: 2016-17
Resum: Indentificar i analitzar diferents marcs de comprensió que guien la intervenció psicosocial i comunitària. Conèixer les principals eines per la planificació i l'avaluació de processos d'intervenció. Desenvolupar habilitats per la recollida d'informació, la interpretació i negociació de la demanda. Desenvolupar processos comunicatius adaptats a diferents moments del cicle vital i als diversos àmbits d'intervenció.
Resum: Identificar y analizar diferentes marcos de comprensión que guían la intervención psicosocial y comunitaria. Conocer las principales herramientas para la planificación y la evaluación de procesos de intervención. Desarrollar habilidades para la recogida de información, la interpretación y negociación de la demanda. Desarrollar procesos comunicativos adaptados a diferentes momentos del ciclo vital y a los distintos ámbitos de intervención.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Recerca i Intervenció Psicosocial [4313402]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Recerca i Intervenció Psicosocial [1131]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 73.2 KB

Castellà
4 p, 73.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-09-13, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir