Perspectives Actuals de Recerca: de l'Acció a la Creació [43206]
Martínez Mínguez, María Lurdes
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Current Research Perspectives: from Action to Creation
Títol variant: Perspectivas Actuales de Investigación: de la Acción a la Creación
Data: 2016-17
Resum: Aquest mòdul és obligatori de l'especialitat d' Art, Cos i Moviment, i és optatiu de la resta d'especialitats. La configuració de la proposta es planteja a través de la interacció entre la psicomotricitat i les arts visuals. Es pretén exposar, analitzar, contrastar i reflexionar sobre diferents enfocaments conceptuals de recerca en els que partint de l'acció, el joc, l'experimentació i el moviment, s'arribi al pensament, la representació i la creació. Els blocs de contingut d'aquest mòdul es conformen a partir dels següents plantejaments: El cos, el joc i la psicomotricitat proporcionen i construeixen processos de creació integrals i globals a través de diverses formes d'expressió i comunicació dels múltiples llenguatges artístics. Els processos de creació integrals i globals s'enriqueixen quan es realitzen mitjançant estudis i projectes innovadors i inclusius d'intervencions educatives des de la interdisciplinarietat i la multidisciplinarietat. En aquest mòdul s'abastaran les següents temàtiques: Cos, joc i psicomotricitat Llenguatges artístics Procés de creació Projectes interdisciplinaris, innovadors i inclusius.
Resum: Este módulo es obligatorio de la especialidad de Arte, Cuerpo y Movimiento, y es optativo del resto de especialidades. La configuración de la propuesta se plantea a través de la interacción entre la psicomotricidad y las artes visuales. Se pretende exponer, analizar, contrastar y reflexionar sobre diferentes enfoques conceptuales y de investigación en los que partiendo de la acción, el juego, la experimentación y el movimiento, se llegue al pensamiento, la representación y la creación. Los bloques de contenido de este módulo se conforman a partir de los siguientes planteamientos: El cuerpo, el juego y la psicomotricidad proporcionan y construyen procesos de creación integrales y globales a través de diversas formas de expresión y comunicación de los múltiples lenguajes artísticos. Los procesos de creación integrales y globales se enriquecen cuando se realizan mediante estudios y proyectos innovadores e inclusivos de intervenciones educativas desde la interdisciplinariedad y la multidisciplinariedad. En este módulo se abarcarán las siguientes temáticas: Cuerpo, juego y psicomotricidad Lenguajes artísticos Proceso de creación Proyectos interdisciplinarios, innovadores e inclusivos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Recerca en Educació [4313815]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 78.3 KB

Anglès
Versió reduïda
2 p, 58.3 KB

Castellà
5 p, 77.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-09-13, darrera modificació el 2023-01-29



   Favorit i Compartir