Planificació d'un concert per a una ONL
Garcia Lara, Sonia
Montoya Vilar, Norminanda, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Planificación de un concierto para una ONL
Títol variant: Planning of a concert for an ONL
Data: 2016
Descripció: 98 pag.
Resum: Les Organitzacions No Lucratives supleixen les inquietuds i necessitats de la societat allà on les institucions governamentals no donen respostes ni solucions. No obstant això, la falta de recursos i fonts de finançament a gran part d'elles, fa difícil planificar i dissenyar campanyes de comunicació que aconsegueixin que la societat es comprometi amb les fites que defensen. Aquest projecte pretén formalitzar un diagnòstic i aportar una solució emmarcada en un pla de comunicació pensat i dimensionat per a una ONL real.
Resum: Las Organizaciones No Lucrativas suplen las inquietudes y necesidades de la sociedad allá a donde las instituciones gubernamentales no dan respuestas ni soluciones. Sin embargo, la falta de recursos y fuentes de financiación en muchas de ellas, hace difícil planificar y diseñar campañas de comunicación que logren que la sociedad se comprometa con los fines que defienden. En este proyecto se pretende formalizar un diagnóstico y aportar una solución enmarcado en un plan de comunicación pensado y dimensionado en una ONL real.
Resum: Non-profit organizations cover the needs and pay attention to the concerns of society when governmental institutions do not give answers or solutions. However, the lack of resources and financing sources in most of these organizations, make it difficult to plan and design communication campaigns that make the society commit to the goals they defend. This project is intended to formalize a diagnosis and to give a solution based on a communication plan designed and adapted to a real non-profit organization.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Organitzacions no governamentals ; Comunicació ; Mitjans de comunicació de massa



98 p, 3.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2016-09-21, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir