Treball de Final de Màster [42466]
Martí Olivé, Joel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Títol variant: Master's Degree Dissertation
Títol variant: Trabajo de Fin de Máster
Data: 2016-17
Resum: El Treball de Fi de Màster (TFM) té com a objectiu que l'alumnat apliqui el coneixement teòric i metodològic imprescindible per dissenyar un projecte de recerca, sota l'assessorament continuat de dos tutors/es (un tutor/a teòric i un tutor/a metodològic). La recerca haurà de justificar el seu objecte d'estudi, defineixi el marc conceptual, el disseny metodològic i utilitzi correctament les tècniques qualitatives i quantitatives per generar informació i analitzar els resultats.
Resum: The Master's Degree Dissertation aims to have the student apply the appropriate theoretical and methodological knowledge to design a research project under the direction of two supervisors (a theoretical supervisor and a methodological supervisor). The research must define the theoretical framework, the methodological design and use quantitative and/or qualitative methods to obtain information and to analyse the data.
Resum: El Trabajo de Fin de Máster (TFM) tiene por objetivo que el alumno aplique el conocimiento teórico y metodológico adecuado para diseñar un proyecto de investigación bajo la dirección de dos tutores/as (un tutor/a teórico y un tutor/a metodológico). La investigación deberá definir el marco conceptual, el diseño metodológico y utilizar correctamente métodos cuantitativos y/o cualitativos para obtener información y analizar los resultados.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Política Social, Treball i Benestar [4313228]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Política Social, Treball i Benestar [1120]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 76.5 KB

Anglès
4 p, 76.5 KB

Castellà
4 p, 75.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-09-23, darrera modificació el 2023-01-29



   Favorit i Compartir