Treball de Fi de Màster [43400]
Torres Hostench, Olga
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: Trabajo de Fin de Máster
Data: 2016-17
Resum: L'objectiu del mòdul és adquirir coneixements i capacitats per a la realització d'un treball de recerca de fi de màster en un dels àmbits següents: la traducció i la mediació intercultural; la Traductologia; la interpretació de conferència; la recerca en Àsia Oriental Contemporània. Amb aquesta finalitat l'estudiant elaborarà un treball de recerca aplicat a l'especialitat triada (Traductologia, Traducció, Interpretació i Àsia Oriental Contemporània).
Resum: El objetivo del módulo es adquirir conocimientos y capacidades para la realización de un trabajo de investigación de fin de máster en uno de los siguientes ámbitos: la Traducción y la mediación intercultural, la Traductología, la Interpretación de conferencia o la Investigación sobre Asia Oriental contemporánea. Con este fin el alumno elaborará un trabajo de investigación aplicado a la especialidad elegida (Traductología, Traducción, Interpretación y Asia Oriental contemporánea).
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Traducció, Interpretació i Estudis Interculturals [4314918]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Traducció, Interpretació i Estudis Interculturals [1270]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
3 p, 68.7 KB

Castellà
3 p, 68.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-09-23, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir