Tendències de Recerca en l'Ensenyament de l'Escriptura [43214]
Ribas Seix, Teresa
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Research Trends in Teaching of Writing
Additional title: Tendencias de Investigación en la Enseñanza de la Escritura
Date: 2016-17
Abstract: Mòdul obligatori de l'especialitat de Didàctica de la Llengua i la Literatura, i optatiu per a la resta d'especialitats En aquest mòdul es presentarà l'estat actual de la investigació sobre l'escriptura i el seu ensenyament i aprenentatge. Es revisaran diferents aproximacions a l'escriptura i es destacaran les aportacions de la psicologia cognitiva, de la lingüística textual i enunciativa, i de la teoria sociocultural. Es consideraran especialment els fets que tenen lloc en l'espai de la didàctica de la llengua i la literatura, és a dir, el de la interacció entre l'objecte d'aprenentatge -la llengua escrita-, l'alumne que aprèn i el docent que crea les condicions per aprendre.
Abstract: Módulo obligatorio de la especialidad de Didáctica de la Lengua y la Literatura y optativo del resto de especialidades En este módulo se presentará el estado actual de la investigación sobre la escritura y sobre su enseñanza y aprendizaje. Se trabajarán las diferentes aproximaciones a la escritura para destacar las aportaciones de la psicología cognitiva, de la lingüística textual y enunciativa, y de la teoría sociocultural. Desde la didáctica de la lengua y la literatura se explotará el espacio de la interacción formado por el objeto de aprendizaje -la lengua escrita-, por el alumno que aprende y por el docente que crea las condiciones para aprender.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Recerca en educació [4313815]Català
6 p, 86.1 KB

Anglès
Versió reduïda
1 p, 55.9 KB

Castellà
6 p, 86.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-09-23, last modified 2018-10-27   Favorit i Compartir