Estratègies per al Desenvolupament Professional [43824]
Guilera, Amèlia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Strategies for Professional Development
Data: 2016-17 Estrategias para el Desarrollo Profesional
Resum: OBJECTIU GENERAL Reflexionar conjuntament al voltant de les competències professionals exigides per la pràctica infermera. OBJECTIU ESPECÍFICS Conèixer el repertori de competències professionals. Analitzar les competències necessàries pel desenvolupament del lloc de treball.
Resum: GENERAL OBJECTIVE: Reflect as a group on the professional skills demanded by nursing practice. SPECIFIC OBJECTIVE: Understand the repertoire of professional skills. Analyse the skills needed to carry out a job.
Resum: OBJETIVO GENERAL: Reflexionar conjuntamente en torno a las competencias profesionales exigidas para la práctica enfermera. OBJETIVO ESPECÍFICOS: Conocer el repertorio de competencias profesionales. Analizar las competencias necesarias para el desarrollo del puesto de trabajo.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà, anglès
Titulació: Màster Universitari en Recerca i Innovació en Cures Infermeres [4315887]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Recerca i Innovació en Cures Infermeres [1347]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
2 p, 65.3 KB

Castella
2 p, 193.1 KB

Anglès
2 p, 251.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-09-23, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir